Edith's Kitchen
15 minute
2 portii

Creveti in sos cremos cu usturoi by Edith

Preparatele din regiunea Toscana se bazeaza pe principiul “pe cat de simplu, pe atat de gustos”. Contin ingrediente usor de gasit, de sezon, si sunt genul de retete ce se gatesc in tigai/oale mari, pentru a aduce impreuna familia, dar si vecinii.

Edith’s Kitchen reinterpreteaza o reteta clasica toscana de creveti in sos cremos, iar rezultatul este delicios! O reteta ce se prepara rapid, numai buna pentru pranz sau cina.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 cutie de Creveti rosii de Argentina 250 g (decongelati in prealabil, in frigider)
  • 1 lingura de unt
  • 3 linguri de ulei
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 7-8 jumatati de rosii uscate in ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 50 g parmezan ras
  • sare, piper dupa gust
  • 1 mana de baby spanac (optional)
  • fulgi chilli (optional)

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta cu aroma de vacanta. Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!