Creveti rosii de Argentina

creveti_rosii_argentina

Creveti rosii de Argentina

Gramaj: 250 g

Specie: Pleoticus muelleri

Crevetii de Argentina, cunoscuti si drept creveti rosii, sunt o specie de creveti de captura, ce cresc in apele reci si adanci ale Oceanului Atlantic.

Crevetii Edenia sunt mari si au o carne dulce cu o aroma si textura asemanatoare homarului.

  • creveti mari de captura
  • congelati rapid si individual (IQF)
  • curatati
  • usor de decorticat
  • glazura 10%

Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatiti.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Fructele de mare congelate Edenia au un strat minim de glazura (0-10%) care are rolul de a le proteja de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Toate produsele din aceasta gama sunt congelate individual (IQF – Individually Quick Frozen). Fiecare bucata este inghetata rapid, la -35 grade Celsius, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.

TIGAIE 8 MIN.
Pune crevetii rosii de Argentina Edenia, degongelati in prealabil, intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-i la foc mediu, timp de 8 minute.
OALA 5 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita, adauga crevetii rosii de Argentina Edenia, decongelati in prealabil, si lasa-i sa fiarba la foc mediu, timp de 5 minute.

Dupa decongelare se pastraza in frigider maxim 24h.

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 402 kJ / 96 kcal 5%
Grasimi 0.9 g 1%
din care acizi grasi saturati 0.2 g 1%
Glucide 0 g 0%
din care zaharuri 0 g 0%
Proteine  22 g 44%
Sare 0.34 g 6%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal