Pui

Coquelet de France 550 g

Despre produs

Specialitate frantuzeasca cu traditie, coquelet Edenia este un puisor de ferma, crescut in Franta. Este renumit pentru gustul lui autentic, de pui de tara. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.

Bucura-te din nou de gustul puiului de tara cu Coquelet Edenia!

Se decongeleaza in frigider cu 12 ore inainte de a fi pregatit.


La tigaie 20min

Intr-o tigaie incinsa pune Coquelet de France, Edenia, decongelat in prealabil, portionat si asezonat si lasa-l pe foc timp de 20 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continua instructiunile din reteta aleasa.

În oală 30min

Intr-o oala cu apa clocotita adauga Coquelet de France, Edenia, decongelat in prealabil si portionat si lasa-l la fiert timp de 30 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continua reteta de ciorba sau supa pe care vrei sa o prepari.

La cuptor 40-45min

Pune Coquelet de France, Edenia, decongelat in prealabil, intr-un vas termorezistent. Stropeste-l cu ulei si asezoneaza-l in functie de reteta. Introdu vasul in cuptorul preincalzit la 180 °C, timp de 40-45 de minute sau pana cand carnea este gatita.

Informații nutriționale
Per 100 gr
% CR*

Valoare energetică

626 kJ / 150 kcal

8%

Grăsimi

7.4 g

11%

Din care acizi saturați

2.1 g

11%

Glucide

0,2 g

0%

Din care zaharuri

0,2 g

0%

Proteine

20.5 g

41%

Sare

0.16 g

3%

*Consumul de referință al unui adult obișnuit este de 8400kJ/2000kcal

-18 °C

Pana la data inscrisa pe ambalaj

-12 °C

Timp de o luna

-6 °C

Timp de o saptamana

Edenia. Știu ce mănânc

Beneficii

Coquelet de Bretagne Edenia este crescut in ferme din Franta si are o alimentatie 100% vegetala. In cel mult 28-30 de zile atinge In mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit, de pui de tara.
Disponibil tot anul Fără pierderi Rapid