Edith Frîncu
1h
2 portii

Coquelet cu ceapa si stafide by Edith

Edith’s Kitchen are pentru noi o reteta cu arome si culori tomnatice: coquelet cu ceapa si stafide. Carnea frageda de coquelet merge la fix cu aromele dulci ale cepei prajite, stafidelor si concentratului de rodie. Iar pentru garnitura, Edith ne recomanda orez jasmine cu turmeric, fulgi chilli si stafide pentru decor.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 Coquelet de Bretagne Edenia 550 g
  • 1-2 linguri de ulei
  • 2 cepe mari + 3 linguri de ulei
  • 1/2 lingu50 g stafid
  • 150 ml vin alb
  • 1 lingura concentrat de rodie
  • sare si piper dupa gustrita de sare

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta plina de aroma! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!