40 minute
6 portii

Tiramisu cu zmeura

Tiramisu cu zmeura – o reteta pentru un desert racoros si lejer oferita de Edith kitchen.

Impropriu spus tiramisù, pentru ca nu are cafea, insa fiind cu piscoturi, mascarpone si zmeura, putem sa-l denumim tiramisù.

Pentru a prepara tiramisu cu zmeura vom folosi Edenia Zmeura congelata, disponibila tot timpul anului, culesa la deplina maturitate.

Zmeura este una dintre cele mai delicoase fructe de padure ce aduce beneficii atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.

O cură cu zmeură poate valora mai mult decât câteva folii cu medicamente, avand proprietăți antimicrobiene și anticancerigene și este o sursă de vitamina C, magneziu, cupru, calciu.

  • 100% fruct proaspat de zmeura
  • provine din soiurile cele mai bune de zmeura
  • curatate, spalate, sortate si congelate rapid

Nu se decongeleaza inainte de preparare.

Gama de fructe Edenia contine 5 sortimente versatile, care se poate consuma ca atare, in retetele de prajituri, pentru bauturi, sau in diverse preparate culinare: Mango bucati, Ananas bucati, Zmeura, Visine si Fructe de padure

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 250 g Zmeura Edenia
  • 80 g zahar
  • 400 g mascarpone
  • 200 g smantana pentru frisca
  • 80 g zahar pudra
  • vanilie
  • un praf de sare
  • cca 130 g piscoturi
  • cca 100 ml lapte
  • zmeura proaspata pentru deasupra

Delicios! Enjoy!

Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de Tiramisu cu zmeura!