Spanac cu ou
O creatie care se remarca prin culoare, simplitate si prospetime. Clasicul spanac cu ou, prezentat intr-o forma moderna. O adevarata #artaculinara.
O creatie care se remarca prin culoare, simplitate si prospetime. Clasicul spanac cu ou, prezentat intr-o forma moderna. O adevarata #artaculinara.
Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.
Punem spanacul Edenia congelat intr-o sita, deasupra unei oale cu apa clocotind, pana se desprind frunzele la aburul cald.
Adaugam intr-o tigaie incinsa cu putin unt si ulei de masline: ceapa tocanta, usturoiul zdrobit si spanacul pregatit la aburi. Asezonam cu sare, piper si putina nucsoara, apoi lasam la foc mic. Optional, preseram deasupra rosiile uscate tocate marunt, apoi amestecam. Adaugam smantana de gatit, stingem focul si amestecam.
Preparam ouale ochi intr-o tigaie cu putin ulei de masline, apoi asezonam cu sare si piper.
Asezam spanacul in farfurie si deasupra punem un ou ochi.