Edith Kitchen
45 min
6 portii

Prajituri din aluat foietaj cu ciocolata by Edith

Atunci cand iti e pofta de un desert delicios si usor de preparat, poti alege sa faci prajituri din aluat foietaj cu ciocolata. Vestea buna este ca nu trebuie sa ai prea multa experienta in bucatarie pentru a-l realiza. Aluatul trebuie doar taiat patratele si copt, apoi montat impreuna cu  frisca si crema de ciocolata. Edith’s Kitchen te invata cum sa-l prepari, pas cu pas.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 400 g aluat foietaj Edenia
  • 300 ml smantana pentru frisca (rece)
  • 300 g nutella (la temperatura camerei sau usor incalzita)
  • 4-5 patratele de ciocolata
  • Optional (pentru ornat): frisca batuta, fructe

Prajiturile din aluat foietaj cu ciocolata sunt delicioase! Enjoy!

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta delicioasa si usor de facut! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!