Falafel
Gramaj: 450 g
O mancare traditionala din Asia de vest, cu o istorie lunga: se spune ca exista inca de acum 1000 de ani, de pe vremea egiptenilor.
Falafel Edenia este gatit conform retetei cele mai apreciate originare din Orientul Mijlociu: naut, patrunjel, ceapa, usturoi, bicarbonat de sodiu, faina si diferite condimente. Rezultatul este un gust autentic de falafel, ce nu poate fi replicat acasa.
Potrivit pentru 2 portii.
Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Falafelul Edenia este pregatit dupa o reteta originar libaneza.
• Preparare rapida
• Produs vegan
• Fara conservanti, coloranti artificiali sau arome artificiale
• Fara ingrediente modificate genetic
Pune bucatile de falafel congelate pe o tava cu hartie de copt si introdu tava in cuptorul preincalzit la 160 ˚C, timp de 12-14 minute. Intoarce-le ocazional astfel incat sa se rumeneasca uniform.
3-4 MIN.
– 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 970 kJ / 232 kcal | 12% |
Grasimi | 12 g | 17% |
din care acizi grasi saturati | 1.3 g | 7% |
Glucide | 23 g | 9% |
din care zaharuri | 1.6 g | 2% |
Fibre | 4.0 g | 16% |
Proteine | 7.1 g | 14% |
Sare | 0.96 g | 16% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal