falafel

Falafel

badge_12

Gramaj: 450 g

O mancare traditionala din Asia de vest, cu o istorie lunga: se spune ca exista inca de acum 1000 de ani, de pe vremea egiptenilor.

Falafel Edenia este gatit conform retetei cele mai apreciate originare din Orientul Mijlociu: naut, patrunjel, ceapa, usturoi, bicarbonat de sodiu, faina si diferite condimente. Rezultatul este un gust autentic de falafel, ce nu poate fi replicat acasa.

Potrivit pentru 2 portii.

Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Falafelul Edenia este pregatit dupa o reteta originar libaneza.
• Preparare rapida
• Produs vegan
• Fara conservanti, coloranti artificiali sau arome artificiale
• Fara ingrediente modificate genetic


icon-cuptorCUPTOR

12-14 MIN.

Pune bucatile de falafel congelate pe o tava cu hartie de copt si introdu tava in cuptorul preincalzit la 160 ˚C, timp de 12-14 minute. Intoarce-le ocazional astfel incat sa se rumeneasca uniform.

TIGAIE
3-4 MIN.
Pune bucatile de falafel congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu timp de 3-4 minute, pana capata o culoare aurie. Intoarce-le ocazional astfel incat sa se rumeneasca uniform.

– 6 °C timp de 2 zile
– 12 °C timp de 2 saptamani
– 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 970 kJ / 232 kcal 12%
Grasimi 12 g 17%
din care acizi grasi saturati 1.3 g 7%
Glucide 23 g 9%
din care zaharuri 1.6 g 2%
Fibre 4.0 g 16%
Proteine 7.1 g 14%
Sare 0.96 g 16%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu produsele Edenia



Sticky mobile Sticky desktop