Pizza Diavola

diavola-fr

Pizza Diavola

badge_12


Gramaj: 325 g

Pizza Diavola: branza Edamer, Mozzarella, salam Pepperoni, mini salam Pepperoni si ardei Jalapenos.

Produsul nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Coapta pe vatra de piatra, pizza Edenia are un blat cu aspect rustic, subtire si crocant, acoperit cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioara. Sosul proaspat de rosii este aplicat direct pe blat, inainte de coacere, pentru a-i intensifica gustul si aroma apetisanta.

Pizza Edenia nu contine: coloranti, potentiatori de aroma sau arome artificiale.

CUPTOR
12 MIN.
Preincalzeste cuptorul: pe cel electric la 225 °C , pe cel cu gaz pe treapta 4-5, iar pe cel cu aer circulant la 180 °C. Indeparteaza folia si asaza pizza Edenia congelata in centrul cuptorului, pe grilaj sau intr-o tava si las-o sa se coaca 10-12 minute.

Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.

In cazul in care pizza s-a decongelat putin in timpul transportului, recomandam ca timpul de coacere sa se reduca cu cca. 3-4 minute.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 973 kJ / 232 kcal 12%
Grasimi 8 g 11%
din care acizi grasi saturati 3.3 g 17%
Glucide 28.6 g 11%
din care zaharuri 4 g 4%
Proteine 10.1 g 20%
Sare 1.35 g 23%