Despre Edenia

EDENIA. STIU CE MANANC

despre1

CALITATE DATA
DE INGREDIENTE
SI DE ORIGINEA LOR

Iti aducem ingredientele din mediul lor natural, din nordul Atlanticului, sau Lunca Dunarii, pana la tine in farfurie

despre2

PROSPETIME
PASTRATA
PRIN CONGELARE

Congelarea rapida prin tehnologie de ultima generatie pastreaza calitatile nutritive si prospetimea alimentelor

despre3

RAPIDITATE
SI
GUST

Ai timp sa fii creativ atunci cand ai la indemana ingrediente gustoase, care se prepara rapid si usor

CALITATE DATA DE
INGREDIENTE SI ORIGINEA LOR

Toate produsele Edenia sunt alese cu atentie la detalii. Mancarea buna poarta gustul locului din care vine, asa ca am cautat sa iti oferim experienta gustului autentic.

Am gasit cele mai bune legume in regiunile unde pamantul fertil, soarele generos si clima blanda le ofera conditiile perfecte pentru o aroma desavarsita. Mazarea vine din Lunca Dunarii si la doua ore jumatate de la recoltare ajunge in punga Edenia. Pentru pui, am fost in Bretagne si pentru lasagna in Italia. Codul vine la tine din nordul Atlanticului. Il congelam in ziua in care il scoatem din ocean, ca sa se pastreze proaspat pana la tine acasa. Fiecare produs Edenia vine cu garantia calitatii oferita de ingrediente si de originea lor.

PROSPETIME PASTRATA
PRIN CONGELARE

Prin congelare, produsele Edenia isi pastreaza proprietatile cel mai aproape de cum erau in momentul in care au fost aduse din natura. Ca sa oferim aceasta calitate ne bazam pe rapiditate si pe tehnologie.

Timpul scurs din momentul in care recoltam ingredientele sau capturam pestele, pana ce acestea sunt congelate si ambalate este foarte scurt. Similar, toate semipreparatele Edenia sunt congelate imediat dupa ce au fost pregatite, iar tu mai trebuie doar sa finalizezi reteta. Procesul tehnologic de congelare este unul performant. Congelam rapid la temperaturi foarte joase, pentru a forma cele mai mici cristale de gheata, care nu deterioreaza fibra alimentelor si pastreaza nutrientii.

Citeste mai multe despre congelarea Edenia.

RAPIDITATE SI GUST

Edenia iti ofera aceeasi calitate constanta intr-o gama variata de produse. Astfel ai mereu la dispozitie fie preparate fie ingrediente gustoase si foarte usor de folosit.

Cu Edenia ai mai mult timp pentru creativitate si pentru servitul mesei. Legumele vin gata spalate, taiate si pregatite sa fie puse direct pe foc. Pestele Edenia este deja curatat, filetat si congelat individual, astfel incat tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti ce garnitura vei pregati pentru el. Nimic mai simplu cu semipreparatele Edenia: doar le scoti din ambalaj, le pui la cuptor si pana sunt gata poti sa-ti faci planuri pentru restul serii. Stii ca orice ai gati cu Edenia primeste nota 10, cu totii vor fi incantati de mancarea gustoasa si rapid facuta.