Piure de morcovi

piure_morcovi

Piure de morcovi

badge_11

Gramaj: 400 g

Morcovi fierti, pasati si congelati in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute, pe foc sau la microunde.

Piure: fara apa adaugata
Supa crema: cu apa adaugata

2 portii a cate 200 grame/punga

Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Te ajuta sa pregatesti cu usurinta, dupa pofta, fara pierderi, fie un piure rapid, fie o supa crema daca adaugi apa.

Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.

Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, pe foc sau la microunde, se gatesc usor in doar 5 minute si sunt disponibili tot anul.

Nu sunt modificate genetic.

Piure

OALA
4-9 MIN.
puneti peletii de morcov intr-o oala potrivita, la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
CUPTOR CU MICROUNDE
4-9 MIN.
puneti peletii de morcov intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti in cuptorul cu microunde la 900 W. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 7 minute.

Supa crema

OALA
4-9 MIN.
puneti peletii de morcov intr-o oala potrivita si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de mazare . Incalziti la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
CUPTOR CU MICROUNDE
4-9 MIN.
puneti peletii de morcov intr-un vas termorezistent cu capac si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de mazare. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde, la 900 W timp de 3 minute, apoi amestecati si incalziti inca 2 minute. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.

– 5-7 °C (la frigider) maxim 24h
– 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 397 kJ / 94 kcal 5%
Grasimi 0.3 g 0%
din care acizi grasi saturati 0.1 g 1%
Glucide 21 g 8%
din care zaharuri 12 g 13%
Fibre 2.3 g
Proteine 1.1 g 2%
Sare 0.08 g 1%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro