Inele de calamar pane

inele-calamar-3d-2020

Inele de calamar pane

badge_18

Gramaj: 500 g

Specie: Illex argentinus

Fragede si gustoase, inelele de calamar sunt invelite intr-o crusta crocanta si se pot prepara in doar 20 minute, la cuptor, fara ulei.

Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate cu specia de calamar Illex Argentinus, un calamar de captura din sud-vestul Oceanul Atlantic. Aceasta specie este extrem de apreciata in America de Sud, in special in Argentina si Brazilia, pentru gustul sau deosebit, fiind folosita in varii preparate in restaurantele de lux.

Inelele de calamar pane Edenia nu contin OMG (organisme modificate genetic).

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.

Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.


icon-cuptorCUPTOR

20 MIN.
Pune inelele de calamar Edenia congelate intr-o tava de cuptor,  pe hartie de copt, introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 15-20 de minute sau pana cand inelele de calamar pane capata o culoare brun-aurie.
TIGAIE
3 MIN.
Pune inelele de calamar pane Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu aproximativ 2-3 minute, pana capata o culoare brun-aurie.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 876 kJ / 208 kcal 10%
Grasimi 9 g 13%
din care acizi grasi saturati 1.2 g 6%
Glucide 25 g 10%
din care zaharuri < 1 g <1%
Proteine 6.5 g 13%
Sare 1.1 g 18%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu preparate din peste Edenia



Sticky mobile Sticky desktop