Inele de calamar pane
Gramaj: 500 g
Specie: Illex argentinus
Inele de calamar fragede si gustoase invelite intr-o crusta crocanta, ce se pot prepara in doar 20 minute, la cuptor, fara ulei.
O cutie contine cca 20 de bucati de inele de calamar pane.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.
Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.
Pune inelele de calamar Edenia congelate intr-o tava de cuptor,  pe hartie de copt, introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 de minute sau pana cand inelele de calamar pane capata o culoare brun-aurie.

8Â MIN.
Pune inelele de calamar pane Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 876 kJ / 208 kcal | 10% |
Grasimi | 9 g | 13% |
din care acizi grasi saturati | 1.2 g | 6% |
Glucide | 25 g | 10% |
din care zaharuri | < 1 g | <1% |
Proteine | 6.5 g | 13% |
Sare | 1.1 g | 18% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal