Inele de calamar pane
Gramaj: 500 g
Specie: Illex argentinus
Fragede si gustoase, inelele de calamar sunt invelite intr-o crusta crocanta si se pot prepara in doar 20 minute, la cuptor, fara ulei.
Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate cu specia de calamar Illex Argentinus, un calamar de captura din sud-vestul Oceanul Atlantic. Aceasta specie este extrem de apreciata in America de Sud, in special in Argentina si Brazilia, pentru gustul sau deosebit, fiind folosita in varii preparate in restaurantele de lux.
Inelele de calamar pane Edenia nu contin OMG (organisme modificate genetic).
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.
Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.

3 MIN.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 876 kJ / 208 kcal | 10% |
Grasimi | 9 g | 13% |
din care acizi grasi saturati | 1.2 g | 6% |
Glucide | 25 g | 10% |
din care zaharuri | < 1 g | <1% |
Proteine | 6.5 g | 13% |
Sare | 1.1 g | 18% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal