Batoane de calamar
Gramaj: 450 g
Specie: Dosidicus gigas
Crocante si delicioase, din 100% carne de calamar, ele se prepara la cuptor, fara strop de ulei si sunt gata cat ai zice peste… sau calamar. Sunt perfecte pentru un pranz sau o cina rapida cu prietenii.
Batoanele de calamar pane Edenia nu contin OMG (organisme modificate genetic).
Nu se decongeleaza inainte de preparare
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Batoanele de calamar Edenia sunt preparate din 100% calamar si sunt invelite intr-o crusta crocanta.
Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.
Preicalzeste cuptorul la 220 °C (convențional) sau 200 °C (cu convectie). Pune batoanele de calamar congelate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptor pentru 15-17 minute, pana batoanele capata o culoare brun-aurie.

8 MIN.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 809 kJ / 193 kcal | 10% |
Grasimi | 7.4 g | 11% |
din care acizi grasi saturati | 0.9 g | 5% |
Glucide | 16 g | 6% |
din care zaharuri | 2.6 g | 3% |
Fibre | 1 g | – |
Proteine | 15 g | 30% |
Sare | 0.8 g | 13% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal