Batoane de calamar

batoane_calamar

Batoane de calamar

Gramaj: 450 g

Specie: Dosidicus gigas

Crocante si delicioase, din 100% carne de calamar, ele se prepara la cuptor, fara strop de ulei si sunt gata cat ai zice peste… sau calamar. Sunt perfecte pentru un pranz sau o cina rapida cu prietenii.

Batoanele de calamar pane Edenia nu contin OMG (organisme modificate genetic).

Nu se decongeleaza inainte de preparare

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Batoanele de calamar Edenia sunt preparate din 100% calamar si sunt invelite intr-o crusta crocanta.

Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.


icon-cuptorCUPTOR

15-17 MIN.
Preicalzeste cuptorul la 220 °C (convențional) sau 200 °C  (cu convectie). Pune batoanele de calamar congelate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptor pentru 15-17 minute, pana batoanele capata o culoare brun-aurie.
TIGAIE
8 MIN.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 809 kJ / 193 kcal 10%
Grasimi 7.4 g 11%
din care acizi grasi saturati 0.9 g 5%
Glucide 16 g 6%
din care zaharuri 2.6 g 3%
Fibre 1 g
Proteine 15 g 30%
Sare 0.8 g 13%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu preparate din peste Edenia



Sticky mobile Sticky desktop