Batoane de calamar
Gramaj: 450 g
Specie: Dosidicus gigas
Batoane delicioase de calamar invelite intr-o crusta crocanta, ce se pot prepara in doar 17 de minute, la cuptor, fara ulei.
O cutie contine 15 batoane de calamar.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Batoanele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.
Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tava de cuptor, pe hartie de copt, introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 17 de minute sau pana cand batoanele de calamar capata o culoare brun-aurie.

8Â MIN.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 809 kJ / 193 kcal | 10% |
Grasimi | 7.4 g | 11% |
din care acizi grasi saturati | 0.9 g | 5% |
Glucide | 16 g | 6% |
din care zaharuri | 2.6 g | 3% |
Fibre | 1 g | 4% |
Proteine | 15 g | 30% |
Sare | 0.8 g | 13% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal