Pizza Pepperoni

pizza_pepperoni

Pizza Pepperoni

badge_12
Gramaj: 390 g

Salam Pepperoni, branza edamer, mozzarella, porumb si ardei iuti marinati, toate presarate din plin pe un blat pufos si moale in interior, dar usor crocant in exterior, acoperit cu sos proaspat de rosii.
Aceasta este Pizza Pepperoni Edenia cu blat pufos.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Aluatul este lasat la dospit timp indelungat, inainte de coacere, pentru a o obtine un miez moale, pufos si aerat. Sosul proaspat de rosii este aplicat pe blat dupa coacere pentru a nu patrunde in porii blatului si a-l pastra aerat.

Pizza Edenia este presarata apoi cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioara.
Pizza Edenia nu contine: coloranti, potentiatori de aroma, arome artificiale sau ulei de palmier.

CUPTOR
13-14 MIN.
Preincalzeste cuptorul: pe cel electric la 200 grade Celsius, pe cel cu gaz pe treapta 3-4, iar pe cel cu aer circulant la 180 grade Celsius. Indeparteaza folia si asaza pizza Edenia congelata in centrul cuptorului, pe grilaj si las-o sa se coaca 13-14 minute.

Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.

In cazul in care pizza s-a decongelat putin in timpul transportului, recomandam ca timpul de coacere sa se reduca cu cca. 3-4 minute.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 946 kJ / 225 kcal 11%
Grasimi 5.5 g 8%
din care acizi grasi saturati 2.3 g 12%
Glucide 33 g 13%
din care zaharuri 4.1 g 5%
Proteine 9.4 g 19%
Sare 1 g 17%