Pizza Salami Pepperoni
Gramaj: 390 g
Salam Pepperoni, branza edamer, mozzarella, porumb si ardei iuti marinati, toate presarate din plin pe un blat pufos si moale in interior, dar usor crocant in exterior, acoperit cu sos proaspat de rosii.
Aceasta este Pizza Salami Pepperoni Edenia cu blat pufos.
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Aluatul este lasat la dospit timp indelungat, inainte de coacere, pentru a o obtine un miez moale, pufos si aerat. Sosul proaspat de rosii este aplicat pe blat dupa coacere pentru a nu patrunde in porii blatului si a-l pastra aerat.
Pizza Edenia este presarata apoi cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioara.
Pizza Edenia nu contine: coloranti, potentiatori de aroma, arome artificiale sau ulei de palmier.

13-14 MIN.
Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.
In cazul in care pizza s-a decongelat putin in timpul transportului, recomandam ca timpul de coacere sa se reduca cu cca. 3-4 minute.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 946Â kJ / 225 kcal | 11% |
Grasimi | 5.5 g | 8% |
din care acizi grasi saturati | 2.3 g | 12% |
Glucide | 33 g | 13% |
din care zaharuri | 4.1 g | 5% |
Proteine | 9.4 g | 19% |
Sare | 1Â g | 17% |