File de Pastrav
Gramaj: 600 g
Specie: Oncorhynchus Mykiss
Pastravul este un peste gras, de apa dulce, foarte popular, cu carnea fina, frageda si gustoasa. La fel ca somonul, pastravul originar este o specie de captura, capturat în raurile si lacurile reci de munte.
Astazi regasim o industrie de succes de crescatorii de pastravi, care au reusit sa pastreze proprietatile deosebite pe care le are pastravul salbatic.
- 100% natural
- peste de acvacultura
- file, cu piele
- glazura 10%
Se decongeleaza in frigider cu 12 ore inainte de a fi pregatit.
Produsul poate contine urme de oase.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Pestele congelat Edenia este un produs 100% natural (nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale).
Are stratul minim de glazura (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual (IQF – Individually Quick Frozen). Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Recomandare: pentru a avea garantia gustului si autenticitatii pestelui cumparat, verificati intotdeauna denumirea in latina a speciei pestelui si nivelul de glazura, mentionate obligatoriu pe ambalaj.

10 MIN.

6-8 MIN.
-18° C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12° C timp de o luna
-6° C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 705.6 kJ / 168 kcal | 8% |
Grasimi | 4.4 g | 6% |
din care acizi grasi saturati | 1.1 g | 6% |
Glucide | 0 g | 0% |
din care zaharuri | 0 g | 0% |
Fibre | 0 g | 0% |
Proteine | 22.9 g | 46% |
Sare | 0.15 g | 3% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal