Placinta cu mere si scortisoara

placinta_mere_scortisoara

Placinta cu mere si scortisoara

badge_16

Gramaj: 800 g

O placinta traditionala greceasca pe care Edenia o prezinta reinterpretata: am pastrat prospetimea si savoarea marului, combinand-o cu gustul usor condimentat al scortisoarei. Am invelit apoi umplutura in foi de placinta subtiri ca hartia, fine si crocante.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca.
Sunt produse in Grecia, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, in 40 minute, direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).
CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 40 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

+4 °C timp de o zi
-12 °C timp de o luna
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1157 kJ / 276  kcal 14%
Grasimi 12.9 g 18%
din care acizi grasi saturati 1.6 g 8%
Glucide 34.7 g 13%
din care zaharuri 6 g 7%
Proteine 4.5 g 9%
Sare 0.65 g 11%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

Sticky mobile Sticky desktop