Placinta cu dovleac

placinta_dovleac

Placinta cu dovleac

Gramaj: 800 g

Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant. Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca.
Sunt produse in Grecia, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, in 40 minute, direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).
CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 40 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

+4 °C timp de o zi
-12 °C timp de o luna
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1337 kJ / 324 kcal 16%
Grasimi 13.5 g 19%
din care acizi grasi saturati 1.9 g 10%
Glucide 44.7 g 17%
din care zaharuri 12 g 13%
Proteine 5 g 10%
Sare 0.67 g 11%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro