Placinta cu branza sarata
Gramaj: 800 g
Placinta cu Branza Sarata Edenia contine o combinatie reusita de branza traditionala greceasca mizithra si sos Bechamel, imbogatita cu sare si piper, pentru un gust sarat si condimentat.
Este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi de placinta.
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca.
Sunt produse in Grecia, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, in 40 minute, direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).

185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 40 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 1302 kJ / 312 kcal | 16% |
Grasimi | 16.8 g | 24% |
din care acizi grasi saturati | 4.1 g | 21% |
Glucide | 31.5 g | 12% |
din care zaharuri | 0.8 g | 1% |
Proteine | 6 g | 12% |
Sare | 1.12Â g | 19% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal