Placinta cu branza dulce, mere si stafide

placinta_branza_dulce_mere_stafide

Placinta cu branza dulce, mere si stafide


Gramaj: 800 g

Placinta cu branza dulce, mere si stafide Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale.

Baza umpluturii este mizithra, o branza dulce, fina si savuroasa, traditional greceasca. Am imbogatit gustul adaugand ingrediente dulci, aromate precum stafidele si piureul de mar pentru o nota de prospetime.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca.
Sunt produse in Grecia, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, in 40 minute, direct in tava din ambalaj. Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).
CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 40 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1308 kJ / 312 kcal 16%
Grasimi 14.5 g 21%
din care acizi grasi saturati 2.8 g 14%
Glucide 38.1 g 15%
din care zaharuri 7.8 g 9%
Proteine 4.5 g 9%
Sare 0.75 g 13%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro



Sticky mobile Sticky desktop