Se arată toate rezultatele pentru 4

  • Placinta cu branza sarata

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    Placinta cu branza sarata Edenia contine o combinatie reusita din 2 tipuri de branza traditional greceasca: feta si mizithra. Gustul sarat al branzei feta si dulceata branzei mizithra dau impreuna un gust si o savoare surprinzatoare.

    Placinta contine 40% umplutura, din care 81% este branza autentica greceasca: 25% este branza feta moale si pufoasa, bogata in vitamina A, proteine si calciu si 56% este branza dulce mizithra.

    Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo.

    Nu necesita decongelare.

  • Placinta cu branza dulce, mere si stafide

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    Un desert traditional pe care Edenia il prezinta reinterpretat mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant.

    Placinta cu branza dulce, mere si stafide Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale. Baza umpluturii este o branza dulce fina si savuroasa, traditional greceasca (mizithra). Am imbogatit gustul adaugand ingrediente dulci, aromate precum stafidele si piureul de mar pentru o nota de prospetime.

    Dulceata, finete si savoare intr-un invelis crocant imbogatit cu ulei de masline adevarat!

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Placinta cu mere si scortisoara

    badge_16

    Gramaj: 800 g

    O placinta traditionala greceasca pe care Edenia o prezinta reinterpretata: am pastrat prospetimea si savoarea marului, combinand-o cu gustul usor condimentat al scortisoarei. Am invelit apoi umplutura in foi de placinta subtiri ca hartia, fine si crocante.

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Placinta cu dovleac

    Gramaj: 800 g

    Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant. Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt.

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.