Aluat pentru foietaj
Gramaj: 800 g
Aluatul congelat pentru foietaj de la Edenia este ideal atat pentru preparate sarate, cat si pentru deserturi. Cele doua bucati dintr-un pachet sunt ambalate individual in hartie de copt. Astfel, poti decongela si folosi doar de cantitatea de care ai nevoie. Hartia de copt are dimensiunea unei tavi obisnuite pentru copt.
- Fraged si pufos
- Fin si aerat dupa coacere
- Un pachet contine 2 bucati a cate 400 g, ambalate individual in hartie de copt
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Edenia Aluat pentru foietaj este practic si simplu de folosit.
Se decongeleaza rapid si uniform, iar dupa coacere devine aerat si pufos.

220 °C
Se poate prepara simplu (saleuri fara umplutura, cu topping de caÅŸcaval, mac, susan sau chimen) sau cu diverse umpluturi.
Preparatele se coc in cuptorul preincalzit la 220 °C pana se rumenesc.
A nu se folosi in cuptorul cu microunde!
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 1696 kJ /Â 406 Â kcal | 20.2% |
Grasimi | 28 g | 40% |
din care acizi grasi saturati | 15 g | 75% |
Glucide | 32 g | 12.3% |
din care zaharuri | 0.9 g | 1% |
Fibre | 1.4Â g | 5.6% |
Proteine | 5.4 g | 10.8% |
Sare | 0.8Â g | 13.3% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal