Fasole galbena intreaga
Gramaj: 450 g
Fasolea galbena, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita.
Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
- Gatit rapid
- Fara pierderi
- Disponibilitate tot anul

6-8 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita adauga fasolea galbena Edenia congelata si las-o la foc mediu timp de 6-8 minute dupa ce apa a dat in clocot din nou.

5-7 MIN.
Intr-o tigaie incinsa adauga fasolea galbena Edenia congelata si amesteca in mod regulat, la foc mediu, timp de 5-7 minute.

6-8 MIN.
Scoate din punga fasolea galbena Edenia congelata si pune-o intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 3-4 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | % CR* |
Valoare energetica | 140 kJ / 33 kcal | 2% |
Grasimi | 0.1 g | <1% |
din care acizi grasi saturati | 0.1 g | <1% |
Glucide | 4.3 g | 2% |
din care zaharuri | 0.4 g | <1% |
Fibre | 3.8 g | – |
Proteine | 1.9 g | 4% |
Sare | 0.05 g | 1% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal