Scoici in sos Provencale

scoici_provencale

Scoici in sos Provencale

Gramaj: 250 g

Specie: Mytilus chilensis

Capturate din habitatul lor natural, Oceanul Pacific, unde cresc si se dezvolta libere pe fundul stancos al apei, scoicile au o carne cu un gust maritim, usor sarate si sunt sarace in calorii si bogate in proteine.

Dupa captura, scoicile sunt marinate in sos Provencale, cu usturoi si mirodenii.

Scoicile Edenia pot fi usor adaugate in paste sau orez, fiind una dintre cele mai simple metode de preparare a fructelor de mare.

  • scoici de captura
  • usor de gatit
  • sos aromat
  • congelate rapid si individual (IQF)

Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatite.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Fructele de mare congelate Edenia au un strat minim de glazura (0-10%) care are rolul de a le proteja de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Toate produsele din aceasta gama sunt congelate individual (IQF – Individually Quick Frozen). Fiecare bucata este inghetata rapid, la -35 grade Celsius, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.

TIGAIE 6-8 MIN.
Pune scoicile in sos Provencale Edenia, degongelate in prealabil, intr-o tigaie cu ulei incins si prajeste-le la foc mediu, timp de 6-8 minute.
OALA 6 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita, adauga scoicile in sos Provencale Edenia, decongelate in prealabil, si lasa-le la foc mediu, timp de 6 minute.

Dupa decongelare se pastraza in frigider maxim 24h.

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 399 kJ / 94 kcal 5%
Grasimi 1.6 g 2%
din care acizi grasi saturati 0.5 g 3%
Glucide 8.9 g 3%
din care zaharuri 1.1 g 1%
Proteine  11 g 22%
Sare 1.69 g 28%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal