Se arată toate rezultatele pentru 4

  • Scoici in sos Provencale

    Gramaj: 250 g

    Specie: Mytilus chilensis

    Capturate din habitatul lor natural, Oceanul Pacific, unde cresc si se dezvolta libere pe fundul stancos al apei, scoicile au o carne cu un gust maritim, usor sarate si sunt sarace in calorii si bogate in proteine.

    Dupa captura, scoicile sunt marinate in sos Provencale, cu usturoi si mirodenii.

    Scoicile Edenia pot fi usor adaugate in paste sau orez, fiind una dintre cele mai simple metode de preparare a fructelor de mare.

    • scoici de captura
    • usor de gatit
    • sos aromat
    • congelate rapid si individual (IQF)

    Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatite.

  • Creveti rosii de Argentina

    Gramaj: 250 g

    Specie: Pleoticus muelleri

    Crevetii de Argentina, cunoscuti si drept creveti rosii, sunt o specie de creveti de captura, ce cresc in apele reci si adanci ale Oceanului Atlantic.

    Crevetii Edenia sunt mari si au o carne dulce cu o aroma si textura asemanatoare homarului.

    • creveti mari de captura
    • congelati rapid si individual (IQF)
    • curatati
    • usor de decorticat
    • glazura 10%

    Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatiti.

  • Creveti de apa dulce

    Gramaj: 250 g

    Specie: Litopenaeus vannamei

    Crevetii de apa dulce sun supranumiti si Regii Fructelor de mare, fiind printre cele mai apreciate fructe de mare.

    Crevetii Edenia au o textura delicata si o carne dulce si sunt cea mai populara alegere in materie de fructe de mare.

    • acvacultura
    • fara aditivi
    • decorticati, cruzi si fara codita
    • congelati rapid si individual (IQF)
    • glazura 10%

    Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatiti.

  • Cocktail de fructe de mare

    Gramaj: 250 g

    Specie: midii Mytilus edulis, inele de calamar Loligo spp, creveti Penaeidea, tentacule de calamar Loligo spp

    Un cocktail de fructe de mare e alegerea perfecta pentru feluri de mancare care iti aduc aminte de mesele din vacantele exotice. Pentru diversitate si usurinta in preparare, in pachet se gaseste, in proportii egale, un amestec de midii, creveti decorticati, tentacule si inele de calamar. Fructele de mare Edenia se pot gati usor, trase la tigaie, in ulei, sau fierte.

    • fructe de mare de captura, din Oceanul Indian si Nord-Atlantic
    • congelate rapid
    • usor de gatit
    • glazura 10%
    • congelate rapid si individual (IQF)

    Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatite.