Coquelet de Bretagne

foto_coquelet

Coquelet de Bretagne

badgeuri-pui_final

Gramaj: 550 g

Specialitate frantuzeasca cu traditie, coquelet Edenia este un puisor de ferma, crescut in Bretagne. Este renumit pentru gustul lui autentic, de pui de tara. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.

Bucura-te din nou de gustul puiului de tara cu Coquelet de Bretagne de la Edenia!

Se decongeleaza in frigider cu 12 ore inainte de a fi pregatit.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Coquelet de Bretagne Edenia este crescut in ferme din Franta si are o alimentatie 100% vegetala.

In cel mult 28-30 de zile atinge In mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit, de pui de tara.

TIGAIE
20 MIN.
Intr-o tigaie incinsa pune Coquelet de Bretagne Edenia, decongelat in prealabil, portionat si asezonat si lasa-l pe foc timp de 20 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continua instructiunile din reteta aleasa.
OALA
30 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita adauga Coquelet de Bretagne Edenia, decongelat in prealabil si portionat si lasa-l la fiert timp de 30 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continua reteta de ciorba sau supa pe care vrei sa o prepari.
CUPTOR
40-45 MIN.
Pune Coquelet de Bretagne Edenia, decongelat in prealabil, intr-un vas termorezistent. Stropeste-l cu ulei si asezoneaza-l in functie de reteta. Introdu vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 40-45 de minute sau pana cand carnea este gatita.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Declaratie nutritionala 100 g produs contin %CR*
Valoare energetica 626 kJ / 150 kcal 8%
Grasimi 7.4 g 11%
din care acizi grasi saturati 2.1 g 11%
Glucide 0.2 g 0%
din care zaharuri 0.2 g 0%
Proteine 20.5 g 41%
Sare 0.16 g 3%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal