Inele de calamar pane

Inele de calamari

Inele de calamar pane

badge_18

Gramaj: 300 g

Specie: Illex argentinus

Inele de calamar fragede si gustoase invelite intr-o crusta crocanta, ce se pot prepara in doar 20 minute, la cuptor, fara ulei.

O cutie contine cca 20 de bucati de inele de calamar pane.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Inelele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.

Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.


icon-cuptorCUPTOR

20 MIN.
Pune inelele de calamar Edenia congelate intr-o tava de cuptor,  pe hartie de copt, introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 de minute sau pana cand inelele de calamar pane capata o culoare brun-aurie.
TIGAIE
8 MIN.
Pune inelele de calamar pane Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajestele la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 828 kJ / 198 kcal 10%
Grasimi 10 g 14%
din care acizi grasi saturati 3 g 15%
Glucide 30 g 8%
din care zaharuri < 0.5 g <0.5%
Fibre 1 4%
Proteine 6.5 g 13%
Sare 1.2 g 20%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu preparate din peste Edenia