Batoane de calamar

Batoane de calamar

Batoane de calamar

badge_18

Gramaj: 450 g

Specie: Dosidicus gigas

Batoane delicioase de calamar invelite intr-o crusta crocanta, ce se pot prepara in doar 17 de minute, la cuptor, fara ulei.

O cutie contine 15 batoane de calamar.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Batoanele de calamar pane Edenia sunt preparate din 100% calamar si invelite intr-o crusta crocanta.

Sunt gustoase si se prepara usor si rapid, la cuptor, fara ulei.


icon-cuptorCUPTOR

17 MIN.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tava de cuptor, pe hartie de copt, introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 17 de minute sau pana cand batoanele de calamar capata o culoare brun-aurie.
TIGAIE
8 MIN.
Pune batoanele de calamar Edenia congelate intr-o tigaie cu ulei incins si prajestele la foc mediu aproximativ 8 minute, pana capata o culoare brun-aurie.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 809 kJ / 193 kcal 10%
Grasimi 7.4 g 11%
din care acizi grasi saturati 0.9 g 5%
Glucide 16 g 6%
din care zaharuri 2.6 g 3%
Fibre 1 g 4%
Proteine 15 g 30%
Sare 0.8 g 13%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu preparate din peste Edenia