Pizza Salami

Pizza Salami

Pizza Salami

badge_12

Gramaj: 331 g

Blat subtire si crocant, sos proaspat de rosii si trei ingrediente esentiale: salam, branza mozzarella si branza edamer. Aceasta este pizza Edenia Salami, coapta pe vatra de piatra.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Coapta pe vatra de piatra, pizza Edenia are un blat cu aspect rustic, subtire si crocant, acoperit cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioara. Sosul proaspat de rosii este aplicat direct pe blat, inainte de coacere, pentru a-i intensifica gustul si aroma apetisanta.

Pizza Edenia nu contine: coloranti, potentiatori de aroma sau arome artificiale.

CUPTOR
12 MIN.
Preincalzeste cuptorul: pe cel electric la 225 °C , pe cel cu gaz pe treapta 4-5, iar pe cel cu aer circulant la 180 °C. Indeparteaza folia si asaza pizza Edenia congelata in centrul cuptorului, pe grilaj sau intr-o tava si las-o sa se coaca 10-12 minute.

Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.

In cazul in care pizza s-a decongelat putin in timpul transportului, recomandam ca timpul de coacere sa se reduca cu cca. 3-4 minute.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1075 kJ / 256 kcal 13%
Grasimi 10.3 g 15%
din care acizi grasi saturati 4.4 g 22%
Glucide 28.2 g 11%
din care zaharuri 3.7 g 4%
Proteine 11.6 g 23%
Sare 1.3 g 22%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal