Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi

badge_12

Gramaj: 345 g

Sunca, branza edamer, mozzarella si ciuperci champignon presarate din plin pe un blat subtire si crocant, acoperit cu sos proaspat de rosii. Aceasta este pizza Edenia Prosciutto Funghi coapta pe vatra de piatra.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Coapta pe vatra de piatra, pizza Edenia are un blat cu aspect rustic, subtire si crocant, acoperit cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioara. Sosul proaspat de rosii este aplicat direct pe blat, inainte de coacere, pentru a-i intensifica gustul si aroma apetisanta.

Pizza Edenia nu contine: coloranti, potentiatori de aroma sau arome artificiale.

CUPTOR
12 MIN.
Preincalzeste cuptorul: pe cel electric la 225 °C , pe cel cu gaz pe treapta 4-5, iar pe cel cu aer circulant la 180 °C. Indeparteaza folia si asaza pizza Edenia congelata in centrul cuptorului, pe grilaj sau intr-o tava si las-o sa se coaca 10-12 minute.

Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.

In cazul in care pizza s-a decongelat putin in timpul transportului, recomandam ca timpul de coacere sa se reduca cu cca. 3-4 minute.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 869 kJ / 206 kcal 10%
Grasimi 5.6 g 8%
din care acizi grasi saturati 2.6 g 13%
Glucide 27.1 g 10%
din care zaharuri 3.7 g 4%
Proteine 10.8 g 22%
Sare 1.1 g 18%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal