Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

badge_11

Gramaj: 400 g

Edenia Risotto cu ciuperci este o mancare gata preparata, foarte gustoasa, ce are la baza o reteta autentica italiana si ingrediente de calitate.

Contine orez, amestec de ciuperci cu sos cremos de smantana si branza Cheddar.

O punga contine 2 portii.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Mancare gata pregatita, dupa o reteta italiana.

Se prepara usor, in doar 10 minute.

TIGAIE
10 MIN.
Intr-o tigaie incinsa pune 2-3 linguri de apa, iar cand aceasta s-a incins adauga produsul congelat si amesteca in mod regulat la foc mediu timp de 8-10 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita.
CUPTOR CU MICROUNDE
10 MIN.
Scoate produsul congelat din punga si pune-l intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste 4-5 minute, opreste cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 4-5 minute. Dupa ce a-i scos produsul din cuptorul cu microunde asteapta un minut inainte sa scoti capacul.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 596 kJ / 143 kcal 7%
Grasimi 8.6 g 12%
din care acizi grasi saturati 4 g 20%
Glucide 10.6 g 4%
din care zaharuri 2.5 g 3%
Fibre 1.6 g 6%
Proteine 5 g 10%
Sare 0.28 g 5%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro