Mazare cu pui

Mazare cu pui

Mazare cu pui

badge_08

Gramaj: 450 g

O mancare rapida si foarte gustoasa, dupa o reteta autentic romaneasca: mazare, bucati de piept de pui cu sos gustos de rosii cu marar.

E gata in doar 10 de minute si se poate prepara la tigaie sau in cuptorul cu microunde.

O punga contine 2 portii.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Mancare gata pregatita, dupa o reteta romaneasca.

Se prepara usor, in doar 10 minute.

TIGAIE
10 MIN.
Intr-o tigaie incinsa pune 5-6 linguri de apa, iar cand aceasta s-a incalzit adauga produsul congelat si amesteca in mod regulat la foc mediu timp de 8-10 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita.
CUPTOR CU MICROUNDE
10 MIN.
Scoate produsul congelat din punga si pune-l intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste 4-5 minute, opreste cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 4-5 minute. Dupa ce a-i scos produsul din cuptorul cu microunde asteapta un minut inainte sa scoti capacul.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 304 kJ / 72 kcal 4%
Grasimi 1.2 g 2%
din care acizi grasi saturati 0.2 g 1%
Glucide 5.9 g 2%
din care zaharuri 2 g 2%
Fibre 3.5 g
Proteine 7.7 g 15%
Sare 0.81 g 14%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal