Cannelloni cu ricotta si spanac

Cannelloni ricotta si spanac

Cannelloni cu ricotta si spanac

badge_11

Gramaj: 400 g

Edenia Cannelloni cu ricotta si spanac reprezinta o alegere perfecta pentru o masa sofisticata si rapida.

Preparata dupa o reteta autentica italieneasca, aceasta specialitate este imbogatita cu sos de rosii si sos bechamel si presarata pe deasupra cu branza rasa.
Aroma imbietoroare si crusta apetisanta te vor anunta cand aceste delicioase paste sunt gata de scos din cuptor si savurat.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Mancare gata pregatita, dupa o reteta italiana.

Cannelloni Edenia umplute cu ricotta si spanac, se prepara rapid si usor, la cuptor.

CUPTOR
35 MIN.
Scoate produsul congelat din cutie, indeparteaza folia de pe el si introdu tavita cu produsul congelat in cuptorul preincalzit la 200 °C, timp de 30 – 35 minute.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin  %CR*
Valoare energetica 597 kJ / 143 kcal 7%
Grasimi 7.9 g 11%
din care acizi grasi saturati 3.7 g 19%
Glucide 11.1 g 4%
din care zaharuri 4.4 g 5%
Fibre 1.7 g 7%
Proteine 6 g 12%
Sare 1.13 g 19%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro