Cannelloni cu ricotta si spanac
Gramaj: 400 g
Edenia Cannelloni cu ricotta si spanac reprezinta o alegere perfecta pentru o masa sofisticata si rapida.
Preparata dupa o reteta autentica italieneasca, aceasta specialitate este imbogatita cu sos de rosii si sos bechamel si presarata pe deasupra cu branza rasa.
Aroma imbietoroare si crusta apetisanta te vor anunta cand aceste delicioase paste sunt gata de scos din cuptor si savurat.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
- Beneficii
- Cum se gateste
- Conditii de pastrare
- Valori nutritionale (100 g)
Mancare gata pregatita, dupa o reteta italiana.
Cannelloni Edenia umplute cu ricotta si spanac, se prepara rapid si usor, la cuptor.
35 MIN.
-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana
Informatii nutritionale | 100 g de produs contin | %CR* |
Valoare energetica | 597 kJ / 143 kcal | 7% |
Grasimi | 7.9 g | 11% |
din care acizi grasi saturati | 3.7 g | 19% |
Glucide | 11.1 g | 4% |
din care zaharuri | 4.4 g | 5% |
Fibre | 1.7 g | 7% |
Proteine | 6 g | 12% |
Sare | 1.13 g | 19% |
*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal