Placinta cu mere si scortisoara

placinte_0037_placinta-mere

Placinta cu mere si scortisoara

badge_16

Gramaj: 600 g

O placinta traditionala greceasca pe care Edenia o prezinta reinterpretata: am pastrat prospetimea si savoarea marului, combinand-o cu gustul usor picant al scortisoarei. Am invelit apoi umplutura in aluat filo subtire ca hartia, fin si crocant.

Placinta contine 40% umplutura, din care 73% sunt cubulete de mar copt si 1% pudra de scortisoara fina.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.

Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.

Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.

Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.

Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (600 g).

CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 30 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1157 kJ / 276  kcal 13.8%
Grasimi 12.9 g 18.5%
din care acizi grasi saturati 1.6 g 7.9%
Glucide 34.7 g 12.8%
din care zaharuri 6 g 6.6%
Fibre 1.7 g 6.7%
Proteine 4.5 g 8.9%
Sare 0.26 g 10.8%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal