Placinta cu dovleac si nuci

placinte_0039_placinta-dovleac

Placinta cu dovleac si nuci

badge_16

Gramaj: 600 g

Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant. Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt, imbogatit cu bucatele fine de nuca pentru un plus de savoare.

Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.

Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.

Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.

Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.

Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (600 g).

CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 30 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1323 kJ / 316 kcal 15.8%
Grasimi 13.5 g 19.4%
din care acizi grasi saturati 1.9 g 9.6%
Glucide 42.7 g 15.8%
din care zaharuri 10.2 g 11.3%
Fibre 1.4 g 5.8%
Proteine 5 g 10.1%
Sare 0.27 g 11.2%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro