Placinta cu branza sarata

placinte_0038_placinta-feta

Placinta cu branza sarata

badge_16

Gramaj: 600 g

Placinta cu branza sarata Edenia contine o combinatie reusita din 2 tipuri de branza traditional greceasca: feta si mizithra. Gustul sarat al branzei feta si dulceata branzei mizithra dau impreuna un gust si o savoare surprinzatoare.

Placinta contine 40% umplutura, din care 81% este branza autentica greceasca: 25% este branza feta moale si pufoasa, bogata in vitamina A, proteine si calciu si 56% este branza dulce mizithra.

Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo.

Nu necesita decongelare.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.

Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.

Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.

Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.

Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (600 g).

CUPTOR
185 °C
Scoate placinta din ambalaj si introdu produsul fara decongelare, direct in cuptorul preincalzit la 185 °C timp de aproximativ 30 minute, pana se rumeneste. Se coace direct pe tava de aluminiu din interiorul ambalajului.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1302 kJ / 312 kcal 18.7%
Grasimi 16.8 g 28.7%
din care acizi grasi saturati 4.1 g 24.5%
Glucide 31.5 g 14.0%
din care zaharuri 0.8 g 1.0%
Fibre 1.3 g 6.1%
Proteine 8 g 19.3%
Sare 0.45 g 22.4%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Completeaza masa cu alte preparate rapide din vitrinacuidei.ro