Se arată toate rezultatele pentru 4

  • Placinta cu branza sarata

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    Placinta cu branza sarata Edenia contine o combinatie reusita din 2 tipuri de branza traditional greceasca: feta si mizithra. Gustul sarat al branzei feta si dulceata branzei mizithra dau impreuna un gust si o savoare surprinzatoare.

    Placinta contine 40% umplutura, din care 81% este branza autentica greceasca: 25% este branza feta moale si pufoasa, bogata in vitamina A, proteine si calciu si 56% este branza dulce mizithra.

    Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo.

    Nu necesita decongelare.

  • Placinta cu branza dulce, mere si stafide

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    Un desert traditional pe care Edenia il prezinta reinterpretat mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant.

    Placinta cu branza dulce, mere si stafide Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale. Baza umpluturii este o branza dulce fina si savuroasa, traditional greceasca (mizithra). Am imbogatit gustul adaugand ingrediente dulci, aromate precum stafidele si piureul de mar pentru o nota de prospetime.

    Dulceata, finete si savoare intr-un invelis crocant imbogatit cu ulei de masline adevarat!

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Placinta cu mere si scortisoara

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    O placinta traditionala greceasca pe care Edenia o prezinta reinterpretata: am pastrat prospetimea si savoarea marului, combinand-o cu gustul usor picant al scortisoarei. Am invelit apoi umplutura in aluat filo subtire ca hartia, fin si crocant.

    Placinta contine 40% umplutura, din care 73% sunt cubulete de mar copt si 1% pudra de scortisoara fina.

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.

  • Placinta cu dovleac si nuci

    badge_16

    Gramaj: 600 g

    Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant. Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt, imbogatit cu bucatele fine de nuca pentru un plus de savoare.

    Nu necesita decongelare inainte de preparare.