Foi pentru placinta

aluat_0001_foi-placinta

Foi pentru placinta

Gramaj: 400 g

Foile pentru placinta Edenia: se desprind usor una de alta si nu se lipesc intre ele, fiind foarte practice si simplu de folosit. Sunt elastice si rezistente, ideale pentru umpluturi dulci sau sarate.

  • Produse cu faina speciala de patiserie
  • Elastice si rezistente
  • Se desprind usor una de alta
  • Se decongeleaza usor si uniform
  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Elastice si rezistente.

Se desprind usor una de alta si nu se lipesc intre ele, fiind foarte practice si simplu de folosit.

CUPTOR
180 °C
Decongeleaza foile pentru placinta Edenia complet, la temperatura camerei si pregateste intre timp umplutura (ex: branza dulce sau sarata, mere, carne, fructe de padure, ciuperci, cartofi, etc).

Desfa cu grija foile si indeparteaza folia de plastic. Intinde-le pe o suprafata neteda şi acopera-le cu un prosop curat si umed, pentru a pastra umiditatea lor pana in momentul umplerii. Unge foile una cate una cu ulei, margarina sau unt si adauga umplutura.

Placinta se coace in cuptorul preincalzit la 180 °C, pana se rumeneste.

A nu se folosi la cuptorul cu microunde!

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1228 kJ / 290 kcal %
Grasimi 1.1 g %
din care acizi grasi saturati 0.25 g %
Glucide 62.05 g %
din care zaharuri 1.68 g %
Fibre 3.45 g
Proteine 9.6 g %
Sare 0.84 g %

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal