Aluat pentru foietaj

Aluat pentru foietaj

Aluat pentru foietaj

Gramaj: 800 g

Aluatul congelat pentru foietaj de la Edenia este ideal atat pentru preparate sarate, cat si pentru deserturi. Cele doua bucati dintr-un pachet sunt ambalate individual. Astfel, poti decongela si folosi doar de cantitatea de care ai nevoie.

  • Produs cu faina speciala de patiserie
  • Elastic si rezistent
  • Fin si aerat dupa coacere
  • Un pachet contine 2 bucati a cate 400 g
  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Edenia Aluat pentru foietaj este practic si simplu de folosit.

Se decongeleaza rapid si uniform, iar dupa coacere devine aerat si pufos.

icon-cuptorCUPTOR
220 °C
Decongeleaza aluatul pentru Foietaj Edenia complet, la temperatura camerei. Apoi desfa cu grija si indeparteaza folia de plastic. Aluatul nu necesita alta pregatire.

Se poate prepara simplu (saleuri fara umplutura, cu topping de caşcaval, mac, susan sau chimen) sau cu diverse umpluturi.

Preparatele se coc in cuptorul preincalzit la 220 °C pana se rumenesc.

A nu se folosi in cuptorul cu microunde!

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 1636 kJ / 393  kcal %
Grasimi 25.83 g %
din care acizi grasi saturati 13.7 g %
Glucide 35.86 g %
din care zaharuri 0.95 g %
Fibre 3.27 g
Proteine 5.88 g %
Sare 1.12 g %

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu aluatul pentru foietaj