Fasole galbena intreaga

Fasole galbena

Fasole galbena intreaga

Gramaj: 450 g

Fasolea galbena, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita.

Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul
OALA
6-8 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita adauga fasolea galbena Edenia congelata si las-o la foc mediu timp de 6-8 minute dupa ce apa a dat in clocot din nou.
TIGAIE
5-7 MIN.
Intr-o tigaie incinsa adauga fasolea galbena Edenia congelata si amesteca in mod regulat, la foc mediu, timp de 5-7 minute.
MICROUNDE
6-8 MIN.
Scoate din punga fasolea galbena Edenia congelata si pune-o intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 3-4 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 140 kJ / 33 kcal 2%
Grasimi 0.1 g <1%
din care acizi grasi saturati 0.1 g <1%
Glucide 4.3 g 2%
din care zaharuri 0.4 g <1%
Fibre 3.8 g
Proteine 1.9 g 4%
Sare 0.05 g 1%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal