Conopida

Conopida

Conopida

Gramaj: 450 g

Prin congelarea rapida la cateva ore de la recoltare, conopida isi mentine culoarea alba si gustul intens, usor dulce.
Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul
OALA
6-8 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita adauga conopida Edenia congelata si las-o la foc mediu timp de 6-8 minute dupa ce apa a dat in clocot din nou.
TIGAIE
5-7 MIN.
Intr-o tigaie incinsa adauga conopida Edenia congelata si amesteca in mod regulat, la foc mediu, timp de 5-7 minute.
MICROUNDE
6-8 MIN.
Scoate din punga conopida Edenia congelata si pune-o intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 3-4 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 85 kJ / 20 kcal 1%
Grasimi 0.1 g <1%
din care acizi grasi saturati 0.05 g <1%
Glucide 2.7 g 1%
din care zaharuri 1.1 g 1%
Fibre 1.9 g
Proteine 1.2 g 2%
Sare 0.10 g 2%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal