Ciuperci taiate

ciuperci_taiate

Ciuperci taiate

Gramaj: 450 g

Pregatim si congelam rapid ciupercile astfel incat sa le pastram savoarea si gustul natural.
Apoi ele ajung pe masa ta, pentru ca tu sa te bucuri de proprietatile lor nutritive: cu o cantitate mica de grasimi, dar bogate in fibre si antioxidanti, ciupercile congelate Edenia sunt alegerea perfecta.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gatesc
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul
OALA
6-8 MIN.
Intr-o oala cu apa clocotita adauga ciupercile Edenia congelate si lasa-le la foc mediu timp de 6-8 minute dupa ce apa a dat in clocot din nou.
TIGAIE
5-7 MIN.
Intr-o tigaie incinsa adauga ciupercile Edenia congelate si amesteca in mod regulat, la foc mediu, timp de 5-7 minute.
MICROUNDE
6-8 MIN.
Scoate din punga ciupercile Edenia congelate si pune-le intr-un vas termorezistent cu capac, adauga 2-3 linguri de apa, pune capacul si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 3-4 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 52 kJ / 12 kcal 1%
Grasimi 0.1 g <1%
din care acizi grasi saturati < 0.1 g <1%
Glucide 1.2 <1%
din care zaharuri < 0.1 g <1%
Fibre 0.9 g
Proteine 1.2 g 2%
Sare 0.07 g 1%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal