Spanac cu smantana

legume-asezonate_0027_spanac-smantana

Spanac cu smantana

Gramaj: 450 g

Spanacul cu smantana Edenia are balansul perfect de spanac, smantana si nucsoara astfel incat tu doar il incalzesti 10 minute si de bucuri de o garnitura gustoasa si plina de vitamine.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

  • Beneficii
  • Cum se gateste
  • Conditii de pastrare
  • Valori nutritionale (100 g)

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul
TIGAIE
10 MIN.
Intr-o tigaie incinsa pune 2-3 linguri de apa, lapte sau supa de carne de vita, iar cand apa s-a incalzit adauga spanacul cu smantana Edenia congelat si amesteca in mod regulat la foc mediu, timp de 10 minte. Se serveste cald.
MICROUNDE
11 MIN.
Scoate spanacul cu smantana Edenia congelat din cutie si pune-l intr-un vas termorezistent cu capac si introdu vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalzeste timp de 5 minute, opreste cuptorul pentru a amesteca si incalzeste din nou inca 6 minute. Dupa ce ai scos vasul din cuptorul cu microunde, asteapta 1 minut inainte sa scoti capacul. Amesteca inainte sa servesti.

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana

Informatii nutritionale 100 g de produs contin % CR*
Valoare energetica 242 kJ / 58  kcal 3%
Grasimi 3.3 g 5%
din care acizi grasi saturati 0.8 g 4%
Glucide 3.7 g 1%
din care zaharuri 1.4 g 2%
Fibre 1.4 g 6%
Proteine 2.7 g 5%
Sare 0.8 g 13%

*Consumul de referinta al unui adult obisnuit este 8400kJ/ 2000kcal

Gasesti aceeasi prospetime in:

GASESTE-TI INSPIRATIA

Intra pe vitrinacuidei.ro pentru retete rapide si gustoase cu legumele Edenia