Edenia. Stiu ce mananc

  • Home
  • Edenia. Stiu ce mananc
blog1

Edenia. Stiu ce mananc

Edenia, lider in categoria produselor congelate, detine cea mai diversificata gama de produse premium: legume, peste, pui, semipreparate si patiserie. Ingredientele provin din regiuni renumite si, datorita procesului de congelare isi pastreaza foarte bine prospetimea si proprietatile nutritive.

Cu totii ne dorim mancare proaspata, sanatoasa si gustoasa. Mai putin evident este cum ajungem la ea, mai ales atunci cand sunt impamantenite anumite paradigme mai mult sau mai putin intemeiate. Un exemplu ar fi paradigma “legumele congelate nu sunt proaspete”. Adevarul este ca, tocmai prin congelarea cat mai aproape de momentul recoltarii, prospetimea legumelor se pastreaza pana la destinatia finala.

Cand produsele sunt congelate, prospetimea, gustul si timpul par ca se opresc in loc. Exact ca in cele patru spoturi TV care aduc in prim-plan patru produse din diverse categorii Edenia: mazarea, codul de Atlantic, lasagna si puiul Coquelet de Bretagne.

Prin campania “Stiu ce mananc”, Edenia urmareste sa educe si sa convinga cat mai multi oameni sa manance sanatos. Brandul se diferentiaza prin grija cu care alege ingredientele si sursele de provenienta ale acestora, dar si prin expertiza cu care le aduce in fata consumatorului final.

Campania “Stiu ce mananc” a fost lansata la inceputul Februarie 2016, prin 4 spoturi TV, activari in-store si digital.

 

Recoltata in Lunca Dunarii, mazarea Edenia este singura mazare congelata la doar 2½ ore de la recoltare, tocmai pentru a-si pastra prospetimea si nutrientii.

Lunca Dunarii. Tinut fertil si roditor unde mazarea este cultivata cu pasiune de gradinari priceputi. Prin congelare la doar 2 ore si jumatate de la recoltare, Edenia pastreaza prospetimea boabelor de mazare abia culese. Edenia. Stiu ce mananc.

 

Pescuit in Nordul Atlanticului, codul de Atlantic Edenia este filetat si congelat rapid pentru a-si pastra prospetimea.

Nordul Atlanticului. Ape limpezi si reci. Aici marea nu iarta, insa pentru cei temerari, exista un moment special: bucuria capturii. Filetat si congelat rapid, Codul de Atlantic Edenia pastreaza prospetimea pestelui abia pescuit. Edenia. Stiu ce mananc.

 

Lasagna bolognese Edenia este produsa in Italia si pastreaza gustul autentic intalnit doar intr-o trattoria din Italia.

Italia. Climat bland si insorit, perfect pentru cele mai bune ingrediente. Foile, rosiile, carnea, aroma apetisanta. Edenia. Lasagna italiana autentica. Edenia. Stiu ce mananc.

 

Coquelet de Bretagne Edenia este un puisor crescut la ferme din Franta, avand o alimentatie 100% vegetala.

In ambalajul de Edenia se intampla doar ce trebuie. Puiul de Bretagne e crescut in ferma, hranit cu porumb si congelat in conditii optime… pentru ca tu sa te bucuri din nou de gustul puiului de tara. Coquelet de Bretagne Edenia. Stiu ce mananc.

Comentariul tau