Legume netunate
  • 100% naturale
  • Fără aditivi
  • Fără conservanţi
vizual

Spanac frunze porţii

Gramaj: 450g

Frunzele fragede ale spanacului congelat Edenia îşi păstrează savoarea intensă caracteristică şi sunt bogate în nutrienţi esenţiali pentru o dietă echilibrată.

Despre spanac se pot spun numai lucruri bune: conţine fier şi beta-caroten, iar frunzele sunt o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C şi fibre.

 

 

 

 

Legumele Edenia sunt curăţate, sortate cu grijă şi congelate rapid, astfel reducându-se considerabil pierderea vitaminelor şi substanţelor nutritive.

  • 6 – 8 minute
  • 6 – 8 minute 300g / 850W

 

Pentru a-şi păstra toate proprietăţile, legumele Edenia nu se decongelează înainte de gătire. Se prepară ca şi legumele proaspete, dar necesită un timp mai redus de pregătire.

Retete

Rulou de pastrav cu prosciutto si spanac

Mâncare de spanac cu roşii

Ingrediente:

  • 1 pungă de Edenia Spanac frunze porţii 450 g
  • 2 cepe
  • 250 ml suc de roşii
  • 3-4 caţei de usturoi
  • ulei
  • sare şi piper

 

Preparare:

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte într-o tigaie cu puţin ulei până devine aurie.

Se adaugă spanacul congelat, se călesc împreună 2-3 minute şi se adaugă sucul de roşii. Se lasă să fiarbă la foc mic încă 15-20 minute.

Tigaia se ia de pe foc şi se adaugă usturoiul tocat.

Se serveşte ca atare sau garnitura la felul principal.

Condiţii de păstrare:

  • -18°Cpână la data înscrisă pe ambalaj
  • -6°Ctimp de 7 zile
  • +3°Ctimp de 24 de ore

100g produs conţin:

  • kcal 25 1,3%
  • proteine 3,2g 6,4%
  • fibre 3,8g 15%
  • lipide 0,2g 0,3%

din *CZE – Cantitatea Zilnică Estimată. Nevoile nutriţionale individuale pot varia în funcţie de vârstă, sex, nivel de activitate fizică şi alţi factori

Legumele Edenia sunt congelate rapid pentru a-şi menţine vitaminele şi nutrienţii.