Legume netunate
  • 100% naturale
  • Fără aditivi
  • Fără conservanţi
vizual

Fasole verde întreagă

Gramaj: 450g / 1kg

Pregătim fasolea verde cu multă atenție pentru ca prospețimea, gustul ușor dulce și culoarea puternică să rămână intacte.

Preparată fără a fi decongelată, fasolea îşi păstrează gustul, culoarea şi o parte din  textura sa crocantă.  Are un conţinut ridicat de proteine şi unul foarte scăzut de grăsimi. 

 

 

 

 

Legumele Edenia sunt curăţate, sortate cu grijă şi congelate rapid, astfel reducându-se considerabil pierderea vitaminelor şi substanţelor nutritive.

  • 6 – 8 minute
  • 6 – 8 minute 300 g / 850 W

 

Pentru a-şi păstra toate proprietăţile, legumele Edenia nu se decongelează înainte de gătire. Se prepară ca şi legumele proaspete, dar necesită un timp mai redus de pregătire.

Salată de fasole verde cu pui

Ingrediente:

  • 1 pungă de Edenia Fasole verde întreagă 450 g
  • 1 piept pui
  • 2 ouă
  • 3 caţei de usturoi
  • muştar
  • ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Preparare:

Pieptul de pui se pune la fiert. Când este gata se taie cubuleţe şi se lasă deoparte. Fasolea verde congelată se fierbe timp de 6-8 minute în apă cu sare. Se taie apoi în bucăţi mici. Din ouă, ulei, muştar şi zeamă de lămâie se prepară o maioneză. Într-un bol se amesteca bucăţile de fasole cu pieptul de pui, se adaugă maioneza şi usturoiul pisat.

Se serveşte rece, cu pâine proaspătă.

Condiţii de păstrare:

  • -18°Cpână la data înscrisă pe ambalaj
  • -6°Ctimp de 7 zile
  • +3°Ctimp de 24 de ore

100g produs conţin:

  • kcal 28 1,4%
  • proteine 1,8g 3,6%
  • fibre 3,1g 12,4%
  • lipide 0,1g 0,1%

din *CZE – Cantitatea Zilnică Estimată. Nevoile nutriţionale individuale pot varia în funcţie de vârstă, sex, nivel de activitate fizică şi alţi factori

Legumele Edenia sunt congelate rapid pentru a-şi menţine vitaminele şi nutrienţii.