Legume netunate
  • 100% naturale
  • Fără aditivi
  • Fără conservanţi
vizual

Fasole galbenă întreagă

Gramaj: 450g

Fasolea galbenă, prin culoarea ei deosebită, se remarcă foarte bine în orice preparat în care este folosită.

Textura mai fragedă şi aroma deosebită care caracterizează acest sortiment o face să fie printre ingredientele favorite ale reţetelor de pretutindeni.

 

 

 

 

 

 

Legumele Edenia sunt curăţate, sortate cu grijă şi congelate rapid, astfel reducându-se considerabil pierderea vitaminelor şi substanţelor nutritive.

  • 6 – 8 minute
  • 6 – 8 minute 300g / 850W

Pentru a-şi păstra toate proprietăţile, legumele Edenia nu se decongelează înainte de gătire.

Se prepară ca şi legumele proaspete, dar necesită un timp mai redus de pregătire.

Fasole galbenă la cuptor

Ingrediente:

  • 450 g Fasole galbenă întreagă Edenia
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 roşii
  • o legătură de pătrunjel
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • boia dulce, sare, piper

Preparare:

Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul, se amestecă cu fasolea galbenă congelată Edenia şi cu uleiul de măsline, apoi se pun într-o tavă. Deasupra se presară boia dulce, sare şi piper, apoi se toarnă o cană de apă.


Tava se introduce la cuptor până când lichidul scade aproape în totalitate. Între timp se curăţă roşiile de coajă, se mixează până se obţine un sos gros şi se amestecă cu pătrunjelul tocat. Se scoate tava din cuptor, se adaugă sosul de roşii şi se introduce din nou la cuptor pentru încă 15 minute.


Poftă bună!

Condiţii de păstrare:

  • -18°Cpână la data înscrisă pe ambalaj
  • -6°Ctimp de 7 zile
  • +3°Ctimp de 24 de ore

100g produs conţin:

  • kcal 33 2,0%
  • grăsimi 0,1g < 1%
  • acizi graşi 0,1g < 1%
  • zaharuri 0,4g < 1%
  • sare 0,05g < 1%

din *CZE – Cantitatea Zilnică Estimată. Nevoile nutriţionale individuale pot varia în funcţie de vârstă, sex, nivel de activitate fizică şi alţi factori

Legumele Edenia sunt congelate rapid pentru a-şi menţine vitaminele şi nutrienţii.