Legume netunate
  • 100% naturale
  • Fără aditivi
  • Fără conservanţi
vizual

Amestec mexican

Gramaj: 450g/1 kg

Conţine: morcovi, mazăre, fasole verde, porumb dulce, ardei roşu, ardei verde

Cu o textură ușor crocantă și o culoare vie, amestecul mexican este un cocktail excelentde culori și gusturi. 

În plus, fiecare masă gătită folosind amestecul mexican este bogată în vitamine, potasiu, fier și este o sursă bogată de fibre.

 

 

 

 

Legumele Edenia sunt curăţate, sortate cu grijă şi congelate rapid, astfel reducându-se considerabil pierderea vitaminelor şi substanţelor nutritive.

  • 6 – 8 minute
  • 6 – 8 minute 300 g / 850 W

 

Pentru a-şi păstra toate proprietăţile, legumele Edenia nu se decongelează înainte de gătire.

Se prepară ca şi legumele proaspete, dar necesită un timp mai redus de pregătire.

File de păstrăv la cuptor cu lamâie şi legume mexicane

Ingrediente:

  • 1 pungă de Edenia Amestec Mexican 450 g
  • 1 pungă File Păstrăv 600 g Edenia
  • 30 g unt
  • 1 lamâie
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare şi piper
  • boia de ardei iute

Preparare:

Într-un vas termorezistent se topeşte untul timp de 1-2 minute. Se adaugă fileurile de păstrăv congelate şi se stropesc cu zeamă de lamâie. Se presară sare, piper şi boia după gust, se adaugă pătrunjelul tocat fin.

Vasul acoperit se introduce la cuptor timp de 10-15 minute la 180 °C. Separat, legumele congelate se fierb timp de 6-8 minute.

Se servesc împreună, calde.

Condiţii de păstrare:

  • -18°Cpână la data înscrisă pe ambalaj
  • -6°Ctimp de 7 zile
  • +3°Ctimp de 24 de ore

100g produs conţin:

  • kcal 50 2,5%
  • proteine 2,5g 5,0%
  • fibre 3,8g 15%
  • lipide 0,4g 0,5%

din *CZE – Cantitatea Zilnică Estimată. Nevoile nutriţionale individuale pot varia în funcţie de vârstă, sex, nivel de activitate fizică şi alţi factori

Legumele Edenia sunt congelate rapid pentru a-şi menţine vitaminele şi nutrienţii.